Rreth nesh

Studio ligjore  “DAEPI , ofron shërbime juridike edhe online: në  konsulencë ligjore, mbrojtje dhe përfaqësim përpara organeve gjyqësore për çështje në fushën e:

  • Pronësisë Intelektuale ( për ti ardhur në ndihmë çdo subjekti  krijues),
  • Administrative
  • Civile dhe Tregtare
  • Familjare.

Zyra jonë ofron gjithashtu zgjidhjen e mosmarrëveshjeve me ndërmjetësim.

Studio ligjore DAEPI është themeluar nga Dott. Av. Anjeza Dajzmaili dhe Dott. Av. Barjam Gjishti, të arsimuar në vendet e BE-së, dhe me eksperiencë brenda vendit.

Nëse keni çështje që, mund të zgjidhen në rrugë gjyqësore dhe është i nevojshëm përfaqësimi me avokat, apo ju duhet konsulence ligjore, Jeni të mirëpritur të na kontaktoni.

Kultura, korrektësia dhe profesionalizmi na karakterizon.

Ju sillni mosmarrëveshjen, ne japim zgjidhjen!!!